foto-08.jpg

Laboratoria

De Erasmus MC Incubator huisvest kwalitatief hoogstaande laboratoria. Deze laboratoriumfaciliteiten worden turn-key opgeleverd en voldoen aan alle eisen gesteld aan MLII-laboratoria. Daarnaast is elk lab voorzien van een zuurkast en CO2 aansluitingen.

De volgende facilteiten zijn gemeenschappelijk beschikbaar:

  • Autoclaaf
  • Demi-water voorziening
  • Plof- en chemiekasten
  • Vriezerruimte voor o.a. -80-vriezers en/of N2-vriezers.

Kantoren

Kantoorruimte wordt volledig ingericht opgeleverd. Naast kantoormeubilair, zijn internet, telefonie, warme dranken en schoonmaak inbegrepen. Er bestaat zelfs mogelijkheid om aangesloten te worden op de netwerkfaciliteiten van het Erasmus MC.

Bovendien mogen gasten gratis gebruik maken van de parkeergarage naast de Rotterdam Science Tower. Voor huurders in de Incubator bestaat de mogelijkheid parkeerplaatsen te huren.

Vergaderzalen 

Uitzicht vanuit de boardroom.

Uitzicht vanuit de boardroom.

In samenwerking met het Labhotel hebben huurders de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van een viertal vergaderruimtes, voorzien van video-conferencing, smartboard, beamer en whiteboard. Huurders kunnen via het Skedda boekingssysteem vergaderzalen reserveren.

Ben je een medewerker van het Erasmus MC of van een externe organisatie die graag met een weids uitzicht wil vergaderen? Neem dan even contact met ons op

Financiering

Naast toegang tot een netwerk van investeerders, biedt het Erasmus MC via het Technology Transfer Office (TTO) verschillende financieringsmogelijkheden, waaronder het UNIIQ ‘proof-of-concept’ fund.

Bovendien biedt de Erasmus MC Incubator toegang tot kennis over een breed scala aan subsdieregelingen; van grote Europese regelingen, zoals Horizon 2020, tot kleinere regionale fondsen.

Ondersteuning

Bedrijven in de Erasmus MC Incubator hebben toegang tot medewerkers van het Erasmus MC en met name het Technology Transfer Office (TTO); bestaande uit Business Development professionals en juristen.

TTO kan ondersteuning bieden op de volgende gebieden:

  • Valorisation & Business Development
  • Contracts & IP
  • Grants & Subsidies

Kijk op de website van TTO voor meer informatie: www.ErasmusMC.nl/TTO

Tarieven & Voorwaarden

De Erasmus MC Incubator is een faciliteit gericht op medewerkers van het Erasmus MC en startende ondernemers. Het geeft hen de plaats en mogelijkheden om in een aantrekkelijke omgeving, tegen een betaalbare huurprijs, te groeien.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing voor (potentiele) huurders:

  • Affiliatie of samenwerking met het Erasmus MC is vereist. Geen samenwerkingsverband? Neem contact met ons op.
  • De maximale huurtermijn is 3 jaar, met een optie tot verlenging van 1 jaar.
  • Onderneming moet schaalbaar zijn.

Benieuwd of je in aanmerking komt om te huren in de Erasmus MC Incubator, wil je meer weten over onze tarieven of samenwerken met het Erasmus MC? Neem contact met ons op. We gaan graag in gesprek.